Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak to teraz wygląda

Mich4S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Ostatnio interesowałem się plemionami jakiś rok temu. Jak teraz wygląda sprawa serwerów prywatnych? Bo widzę że wychodzi ich coraz więcej i mają taką samą szatę graficzną jak oryginały? Czy jest to dozwolone? Proszę o wypowiedź kogoś obeznanego w temacie.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

Ale wciąż nie odpowiedziałeś mi czy jest to dozwolone? Bo nie wiem czy jak nie kupie pod to vps-a to czy nie będę miał przypału.

Wykonuje strony na zlecenie, tematyka dowolna. Szablon moze byc dostarczony przez klienta. Strony da sie podpiac pod gry lub inne skrypty serwisow internetowych. Mozliwa jest integracja z gotowym forum. Wszelkie informacje na priw, lub gg 9332277

Opublikowano

A jak wygląda w tych silnikach finansowanie? KP, reklamy czy dotacje?

Opublikowano

Można prowadzić serwery na licencji dslan. Z pelna grafika. nie mozna wprowadzac kp. za darowizny musisz placic popdatek nie mozesz jej zbierac poprzez sms.

Opublikowano

moje zdanie na temat serwerow prywatnych jest takie że ludzie robią same zalagowane serwery na ktorych nie da sie grac lub z jakas grafika przez ktora nie przypominaja wcale plemion, a dobre serwery to wychodzi raz na rok i upada po około miesiacu

Poradniki

[Poradnik] Xenobot tworzenie skryptu 100% afk -http://www.mpcforum.pl/topic/1096405-xenobot-100-afk-skrypt-tutorial-pl/#entry9478544

LUBIE DAWAĆ +++++

Opublikowano

No to właśnie dlatego pytam jak to wygląda. Bo ja mógłbym kupić mocną pod to maszynę. Ale muszę wiedzieć czy się to opłaci.

Opublikowano

ale jak już powiedziałem, muszę znaleźć metodę finansowania takiego serwera. No i skoro mówicie, potrzebuje też grafiki pod grę.

Opublikowano

Nie opłaci się. Niestety plemiona to nie to :( A jak chcesz darowizny wprowadzić to od razu dzieci jadą od wyzyskiwacza i złodzieja. Tylko nikt nie pomyśli że zapierdala się po 5 godzin dziennie żeby ulepszać serwer i gówno się ma z tego i jeszcze marnować kasę na serwer ? No wiec powodzenia tylko mogę życzyć.

Opublikowano

Hmmmm, to muszę jak na teraz sobie z tym podarować. Poczekam aż inne serwery będą w stanie utrzymać dodatkowy za free. Wtedy zrobię jakiś mocny serw, bez kp i z ogarniętą maszyną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...